Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


rotterdam

Verschillen

Dit geeft de verschillen weer tussen de geselecteerde revisie en de huidige revisie van de pagina.

Link naar deze vergelijking

rotterdam [2020/04/25 22:52] (huidige)
peeweeke aangemaakt
Regel 1: Regel 1:
 +===== Park & Rides =====
  
 +Bijna alle P&Rs in Rotterdam zijn gratis, waar dit niet het geval is kunt u goedkoper parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist.
 +
 +==== Alexander (€) ====
 +
 +Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u op vertoon van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R-terrein Alexander. Trein met bestemming Rotterdam Centraal, Utrecht en Amsterdam. Met de metro bent u in ongeveer 17 minuten in het centrum van Rotterdam. Naast verder reizen met de metro kunt u uw reis voortzetten met de bus.
 +
 +==== Capelsebrug ====
 +
 +Met de metro bent u in ongeveer 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Naast verder reizen met de metro kunt u uw reis voortzetten met de bus.
 +
 +==== Hoek van Holland ====
 +
 +==== Hoogvliet ====
 +
 +Met de tram bent u in ongeveer 20 minuten in het centrum van Rotterdam.
 +
 +==== Hoogvliet Tussenwater ====
 +
 +Met de metro bent u in ongeveer 21 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn C richting De Terp of metrolijn D richting Rotterdam Centraal. U kunt uitstappen op station Beurs.
 +
 +==== Hoogvliet Zalmplaat ====
 +
 +Met de metro bent u in ongeveer 24 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn C richting De Terp of metrolijn D richting Rotterdam Centraal. U kunt uitstappen op station Beurs.
 +
 +==== Kralingse Zoom (€) ====
 +
 +Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u met behulp van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R Kralingse Zoom.
 +
 +Met de metro bent u in ongeveer acht minuten in het centrum van Rotterdam. Het centrum van Den Haag is in ongeveer 48 minuten te bereiken.
 +
 +==== Melanchtonweg ====
 +
 +Met de Randstadrail bent u in ongeveer 7 minuten in het centrum van Rotterdam.
 +
 +==== Nesselande ====
 +
 +Met de metro bent u in ongeveer 27 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn B richting Schiedam Centrum.
 +
 +==== Noorderhelling ====
 +
 +Met de tram bent u in ongeveer vijftien minuten in het centrum van Rotterdam.
 +
 +==== Pernis ====
 +
 +Met de metro bent u in ongeveer 18 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn C richting De Terp. U kunt uitstappen op station Beurs.
rotterdam.txt · Laatst gewijzigd: 2020/04/25 22:52 door peeweeke