Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


rotterdam

Park & Rides

Bijna alle P&Rs in Rotterdam zijn gratis, waar dit niet het geval is kunt u goedkoper parkeren als u met het openbaar vervoer verder reist.

Alexander (€)

Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u op vertoon van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R-terrein Alexander. Trein met bestemming Rotterdam Centraal, Utrecht en Amsterdam. Met de metro bent u in ongeveer 17 minuten in het centrum van Rotterdam. Naast verder reizen met de metro kunt u uw reis voortzetten met de bus.

Capelsebrug

Met de metro bent u in ongeveer 10 minuten in het centrum van Rotterdam. Naast verder reizen met de metro kunt u uw reis voortzetten met de bus.

Hoek van Holland

Hoogvliet

Met de tram bent u in ongeveer 20 minuten in het centrum van Rotterdam.

Hoogvliet Tussenwater

Met de metro bent u in ongeveer 21 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn C richting De Terp of metrolijn D richting Rotterdam Centraal. U kunt uitstappen op station Beurs.

Hoogvliet Zalmplaat

Met de metro bent u in ongeveer 24 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn C richting De Terp of metrolijn D richting Rotterdam Centraal. U kunt uitstappen op station Beurs.

Kralingse Zoom (€)

Wanneer u verder reist met het openbaar vervoer kunt u met behulp van uw OV-chipkaart voordelig parkeren op P+R Kralingse Zoom.

Met de metro bent u in ongeveer acht minuten in het centrum van Rotterdam. Het centrum van Den Haag is in ongeveer 48 minuten te bereiken.

Melanchtonweg

Met de Randstadrail bent u in ongeveer 7 minuten in het centrum van Rotterdam.

Nesselande

Met de metro bent u in ongeveer 27 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn B richting Schiedam Centrum.

Noorderhelling

Met de tram bent u in ongeveer vijftien minuten in het centrum van Rotterdam.

Pernis

Met de metro bent u in ongeveer 18 minuten in het centrum van Rotterdam. Naar het centrum van Rotterdam neemt u metrolijn C richting De Terp. U kunt uitstappen op station Beurs.

rotterdam.txt · Laatst gewijzigd: 2020/04/25 22:52 door peeweeke